Padlizsánkrém

PadlizsánkrémHozzávalók:
– 60 dkg padlizsán
– 1 duci gerezd fokhagyma
– fél fej lilahagyma
– kb 0,5 dl majonéz
– só (nagyon-nagyon sok)
– bors

Elkészítés:
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 1 óra alatt megsütjük. Lehúzzuk a héját, lecsepegtetjük. A lilahagymát kockákra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, és botmixerrel az egészet pürésítjük. Ízlés szerint majonézt keverünk hozzá, sózzuk, borsozzuk.

Padlizsánkrém 2 Padlizsánkrém 3

A bejegyzés kategóriája: Receptek, Zöldséges ételek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.